Applausfeest voor vrijwilligers groot succes dankzij presentjes werk- en leercentra

Op woensdag 28 november zijn de vrijwilligers uit Zwolle en omstreken onder luid applaus welkom geheten.

Ongeveer 350 vrijwilligers hebben, na bijzondere ontmoetingen met Tina Turner en de Voice winnaars Mick en Henk, heerlijk gedwaald over de kadootjesmarkt. Ondertussen was er een drankje en hapje en vooral veel tijd om even bij te kletsen.

De werk- en leercentra van onze Dimence Groep hebben met elkaar voor al onze vrijwilligers leuke presentjes gemaakt. Deze eigengemaakt presentjes werden enorm gewaardeerd door de vrijwilligers.
Men kon vouchers inwisselen voor kadootjes en daardoor zelf bepalen wat men wilde meenemen: glazen uiltjes, vogels, schalen, maar ook heerlijke pakketten van de Heihoeve, eigengemaakte houten schalen met kaarsen en lekkers, schorten en gebreide sjaals, heerlijke verwenpakketten met wijn en een deken maar ook ‘ouderwetse dozen met lekkers’.

Tijdens de Winterfair op woensdag 19 december kunnen de vrijwilligers van Deventer en omstreken hun vouchers inwisselen. Ook daar is weer keuze uit vele zelfgemaakt producten van de werk- en leercentra.

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk bedankt alle mensen/deelnemers van de werk- en leercentra die dit mogelijk hebben gemaakt. Op een fijne, toekomstbestendige samenwerking!
Top!! Applaus!