Warm welkom voor studenten op Brinkgreven terrein in Deventer

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk heeft het vorige schooljaar 13 studenten (MBO V&V) de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de ggz.
Tollerink en Esquirol (Brinkgreven, Deventer) hebben toen met veel plezier gebruik gemaakt van ‘de reuring’ van deze studenten. Daardoor konden zij extra aandacht geven aan activiteiten en zorg voor patiënten.

Het is zo goed bevallen dat veel meer afdelingen hun deuren dit schooljaar open zetten voor studenten. Afgelopen woensdag hebben we, samen met de medewerkers, voor 25 studenten een warm welkom verzorgd in onze organisatie. Na ontvangst in de Steerne zijn de studenten rondgeleid op Brinkgreven en hebben medewerkers van Hermann Simon, de Heihoeve, Esquirol, Vierkant, Tollerink, de Bagijnenstraat en het Maatjesproject ouderen ambulant vertelt over hun afdeling.

Woensdag gaan de studenten beginnen en ze hebben er zin in, maar vinden het ook heel erg spannend.
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk en twee docenten zullen de studenten wekelijks begeleiden. Zij ervaren deze praktijkmiddagen als zeer waardevol en waarderen de fijne samenwerking met de Dimence Groep.